„Łączenie tradycji i innowacji –  jak osiągnąć sukces w branży rolno-spożywczej” – 12-14 września 2016 r., Olsztyn

 

Zapraszamy Państwa na konferencję i warsztaty organizowane w dniach 12 – 14 września 2016 roku przez Polską Akademię Nauk w Olsztynie w ramach projektu Sieć Żywności Tradycyjnej dla zwiększenia transferu wiedzy na rzecz innowacji. Celem spotkania jest pokazanie potencjału żywności tradycyjnej i regionalnej z różnych zakątków Polski i Europy dla zwiększenia konkurencyjności firm i zaspokojenia potrzeb współczesnego społeczeństwa.

 

Konferencja będzie okazją do wymiany poglądów i doświadczeń na temat wyzwań i perspektyw dla żywności tradycyjnej. W szerokim gronie specjalistów zostaną omówione  możliwości podniesienia atrakcyjności tego typu produktów poprzez innowacje oraz wdrażanie wyników badań naukowych.
Spotkanie skierowane jest m.in. do pracowników naukowych, prowadzących badania w zakresie rozwoju i doskonalenia żywności tradycyjnej, jak również prace nad wykorzystaniem tego rodzaju żywności w diecie człowieka. Adresatem konferencji są także przedsiębiorcy, władze lokalne, organizacje społeczne oraz wszyscy zawodowo związani z żywnością tradycyjną.

 

Liczba miejsc jest ograniczona. Rejestracja jest obowiązkowa – formularz rejestracyjny.

 

Udział w konferencji i warsztatach jest  bezpłatny.

 

Więcej informacji: http://www.pan.olsztyn.pl/konferencja-2016

 

Źródło: www.pan.olsztyn.pl

powrót

KALENDARZ WYDARZEŃ

PRZYDATNE LINKI

EEN Olsztyn 2023
X

Strona korzysta z plikow cookies w celu realizacji uslug i zgodnie z Polityka plikow Cookies. Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu w Twojej przegladarce.